JUHLAT

Mäkilän leipomo on iloinen voidessaan tarjota herkullisia leivonnaisia juhliisi, luoden unohtumattoman makuelämyksen vieraillesi. Valikoimamme on monipuolinen, joten voimme räätälöidä tarjoilut juuri sinun juhliisi sopiviksi. Tässä muutamia ideoita ja suosituksia:

1. Kakut: Tarjoile vieraillesi upea kakku, joka sulostuttaa juhlahetkeä. Valikoimassamme on erilaisia makuvaihtoehtoja ja kokoja. Voimme myös toteuttaa erikoistoiveita esimerkiksi juhlien teemaan tai värimaailmaan liittyen.

2. Leipäkori: Luo herkullinen leipäkori, joka sisältää valikoiman tuoreita leipiämme. Tarjoa eri leipälajikkeita, kuten vaaleaa, täysjyvä- tai siemenleipää. Kruunaa tarjoilu erilaisilla levitteillä ja juustoilla.

3. Makeat herkut: Valitse makeasta valikoimastamme erilaisia piirakoita, pasteijoita, leivoksia ja muita herkkuja tarjoiltavaksi. Ne sopivat mainiosti kahvipöytään tai pienten naposteltavien joukkoon.

4. Suolaiset herkut: Jos kaipaat suolaisia vaihtoehtoja, tarjoile suolaisia piirakoita, pasteijoita tai suolaisia muffinsseja. Ne ovat oiva vaihtoehto esimerkiksi cocktail-tarjoiluun.

5. Tilaukset ja räätälöidyt tuotteet: Jos sinulla on erityistoiveita tai haluat räätälöidä tarjoilut tiettyyn teemaan tai värimaailmaan, ota meihin yhteyttä. Voimme suunnitella yhdessä juuri sinun juhliisi sopivan tarjoilukokonaisuuden.

Ota yhteyttä Mäkilän leipomoon ja keskustellaan lisää juhliisi sopivista herkuista. Haluamme olla mukana tekemässä juhlistasi makumuistoja, joita vieraasi muistelevat vielä pitkään!

Onnistuneen juhlan sisältö syntyy kauniista, sekä maistuvasta tarjoilusta. Millainen juhlan teema, sellainen tarjoilu.
Suunnitellaan yhdessä herkulliset ja näyttävät tarjoilut syntymäpäiväjuhliisi, rippijuhlaan, häihin tai muistotilaisuuteen.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!

tilaus@makilanleipomo.fi
044 529 9611