MENU

Mäkilän Leipomo Cashback Card

Mäkilän Leipomossa toimii kansainvälinen kanta-asiakaskortti!

Mäkilän Leipomon Cashback Card-kortilla saa kanta-asiakas rahaa takaisin jokaisesta ostoksesta ja samalla kerääntyy Shopping Points-pisteitä asiakkaan tilille, mitä voi käyttää kanta-asiakkaille tehdyissä erikoistarjouksissa. Erityiseksi kortin tekee se, että se toimii 47 maassa yli 300 000 eri myyntipisteessä. Casback Card kanta-asiakasohjelmalla ovat liittyneet useiden eri toimialojen yritykset jokapäiväisistä ostoksista ja palveluista luksustuotteisiin asti. Kortilla saa etuja myös yli 10 000 eri verkkokaupasta!

Mäkilän Leipomon Cashback Card kanta-asiakaskortin edut:

  • Käyttäminen Konditoria-kahvila Liikekulmassa
  • Antaa etuja yli 500 eri yrityksessä Suomessa
  • Maailman laajuinen etukortti, toimii 47 maassa yli 300 000 myyntipisteessä
  • Etuja myös verkkokaupoista

Paljonko voi säästää?

  • 2% Cashbackia rahaa takaisin
  • 1% Shopping Points-pisteitä

Cashback tarkoittaa sitä, että tehdessä ostoksia esimerkiksi 100€ edestä siirretään 2€ teille takaisin. Kun tilille on kertynyt eri yhteistyöyrityksiltä vähintään 10€ siirretään summa teidän pankkitilille.

Shopping Points-pisteet – arvokkaat etupisteet, mitkä kerääntyvät teidän kanta-asiakastilille. Esimerkiksi ostaessanne Mäkilän Leipomosta 100€ edestä saatte yhden pisteen. Kerätyillä pisteillä on mahdollista hankkia Cashback-kortille tehtyjä erikoistarjouksia. Tarjouksia voi katsella sivulla www.cashbackworld.com tai Cashback App Mobiili-sovelluksessa. Yhden pisteen arvo on vähintään 5€.

Cashback ja Shopping Points-pisteiden määrät vaihtelevat eri yrityksissä.

Oman Mäkilän Leipomo Cashback Card-kortin saat Konditoria-kahvila Liikekulmasta!